Matematik

areal =)

15. marts 2007 af yazahra (Slettet)
hej alle sammen ...

sidder her og laver matematik.. er nu stødt ind i en opgave jeg ikke rigtig kan beregne uden hjælpemidler..

opgave lyder så ledes:

bestem uden hjælpemidler arealet af det grå område på figuren ...
se --> http://peecee.dk/?id=34428

jeg håber i kan hjælpe mig :)

på forhånd TAKKK.

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2007 af me_strix (Slettet)

brug formlen A=S(f(x))dx=F(b)-F(a)

b=9
a=3

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2007 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=34441

Svar #3
15. marts 2007 af yazahra (Slettet)

det kan jeg godt finde ud af ...MEN jeg ved ikke, hvordan jeg skal finde stamfunktionen af den funktion jeg har fået opgivet (uden hjælpemidler)

håber du kan hjælpe..=)

Brugbart svar (0)

Svar #4
15. marts 2007 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=34464

Svar #5
15. marts 2007 af yazahra (Slettet)

tusind tak for hjælpen =)

Brugbart svar (0)

Svar #6
19. januar 2012 af sarahasem (Slettet)

Hvordan kan det være vi andre ikke kan åbne linket?


Skriv et svar til: areal =)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.