Matematik

integration.

15. marts 2007 af Miss La Di Da (Slettet)
Hvordan integrerer man kvadratrod af x? Er det x opløftet i en halv?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2007 af mathon

S sqr(x)dx = (2/3)*x*sqr(x)+k

Svar #2
15. marts 2007 af Miss La Di Da (Slettet)


Ok, tak!

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2007 af mathon

eller skrevet

S sqr(x)dx = S x^(1/2)dx = (2/3)* x^(3/2)+k

Skriv et svar til: integration.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.