Matematik
Ulighed
17. marts 2007 af
DanniBred (Slettet)
Uligheder er som følgende: 0,5x+3 < eller = x^2-2
Først isoleres x og så har vi: 2+3 < eller = x^2-0,5x
Hvad skal jeg så gøre?? skal jeg bruge diskriminantformlen og i så fald hvordan?
Først isoleres x og så har vi: 2+3 < eller = x^2-0,5x
Hvad skal jeg så gøre?? skal jeg bruge diskriminantformlen og i så fald hvordan?
Skriv et svar til: Ulighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
