Matematik
Geometri
18. marts 2007 af
q&a (Slettet)
Hej, kan I hjælpe mig med følgende opgave? Det er geometriopgaven (opg 11) her: http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer06/syge06/2006-8-8_UDEN.pdf
Har siddet og kigget på den i lang tid, men kan overhovedet ikke komme på noget..
Har siddet og kigget på den i lang tid, men kan overhovedet ikke komme på noget..
Svar #1
18. marts 2007 af Holmgren (Slettet)
Prøv at bruge pythagoras med |BP|(=|MP|) som hypotenusen og den halve længde af |BC| (=3) som den ene katete og længden fra P til midten af |BC| (=6-|MP|) som den anden katete. Du får en første gradsligning med én ubekendt.
Skriv et svar til: Geometri
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
