Matematik
Ellipse: opg. 4 maj 06
18. marts 2007 af
skaden69 (Slettet)
Når jeg har følgende ligning for en ellipse
((x-50)^2/1600)+((y-90)^2/6400) dvs. halvakserne a=50 og b=90
SÅ lyder formuleringen: "En ellipseformet dug skal sys således, at den hænger 10 cm ned over kanten hele vejen rundt. Bestem en ligning, for den ellipse dugen skal sys efter"???
Hvordan regner jeg det ud?
Hvis nogen kan hjælpe mig med dette vil jeg være evig taknemlig!!!
((x-50)^2/1600)+((y-90)^2/6400) dvs. halvakserne a=50 og b=90
SÅ lyder formuleringen: "En ellipseformet dug skal sys således, at den hænger 10 cm ned over kanten hele vejen rundt. Bestem en ligning, for den ellipse dugen skal sys efter"???
Hvordan regner jeg det ud?
Hvis nogen kan hjælpe mig med dette vil jeg være evig taknemlig!!!
Skriv et svar til: Ellipse: opg. 4 maj 06
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
