Matematik

Geometri

18. marts 2007 af fysikeren (Slettet)
I en trekant ABC er vinkel C=45grader, h_a=35 og m_a=37. Fodpunkterne for højden h_a og medianen m_a kaldes henholdsvis H og M, og det oplyses, at vinkel AMC er spids.

Beregn de ukendte sider og vinkler i trekant ABC.

Nogen der vil hjælpe!?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2007 af Zeimon (Slettet)

Hvis du kan fortælle mig hvad m, og h er. Ska jeg gi dig svaret.

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2007 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=35118


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts 2007 af mathon

se tegning
http://peecee.dk/?id=35119

Skriv et svar til: Geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.