Matematik
Gør rede for
20. marts 2007 af
TjooDk (Slettet)
Gør rede for, at funktionen
f(x) = -x-1+e^x
er en løsning til differentialligningen
dy/dx = x+y f´(x)=x+y
f´(x) = -1+e^x
f(x) = -x-1+e^x
er en løsning til differentialligningen
dy/dx = x+y f´(x)=x+y
f´(x) = -1+e^x
Svar #1
20. marts 2007 af mathon
...du har modtaget udredning!...
se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=321537
se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=321537
Svar #2
20. marts 2007 af TjooDk (Slettet)
Uhm hvordan søger du på opgaver? Sidder nemlig og øver op til terminsprøven.. Men jeg kunne ik finde den, da jeg søgte
Skriv et svar til: Gør rede for
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
