Matematik
Differentielligning - Løs.
21. marts 2007 af
An-ders (Slettet)
Hej.
Jeg skal løse den her differentiel ligning når:
0 < x < 0,25
y ' = (2,5-x)(3,5-x)
?
Jeg skal løse den her differentiel ligning når:
0 < x < 0,25
y ' = (2,5-x)(3,5-x)
?
Svar #1
22. marts 2007 af sigmund (Slettet)
Jeg går ud fra, at y er en funktion af x. Således står der
y'(x)=(2.5-x)(3.5-x).
Da højre siden kun er en funktion af x, fås løsningen ved at integrere med hensyn til x.
Jeg kan ikke se, hvad det x-interval skal gøre godt for, medmindre du har skrevet ligningen forkert op.
y'(x)=(2.5-x)(3.5-x).
Da højre siden kun er en funktion af x, fås løsningen ved at integrere med hensyn til x.
Jeg kan ikke se, hvad det x-interval skal gøre godt for, medmindre du har skrevet ligningen forkert op.
Skriv et svar til: Differentielligning - Løs.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
