Matematik

Isolér y i følgende formel:

25. marts 2007 af corazón (Slettet)
Jeg skal isolere y i:

10^2y + 4 = 13x^2 + 4

Jeg kan ikke isolere y - da man bliver nødt til at tage logaritmen for at få 2y + 4 ned?

Dvs.
10 * 2y + 4 = log13x^2 + log14 ??

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2007 af mathon

2y+4 = log(13x^2+4)

2y = [log(13x^2+4)-4]

y = [log(13x^2+4)-4]/2

Svar #2
25. marts 2007 af corazón (Slettet)

Ahh mange tak...

Skriv et svar til: Isolér y i følgende formel:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.