Matematik
Vanskelig Ligning
29. marts 2007 af
stræber-pigen (Slettet)
Hvordan løser man denne ligning:
(3x+4y)dx + (4x-2y)dy=0
På forhånd tak!
(3x+4y)dx + (4x-2y)dy=0
På forhånd tak!
Svar #1
29. marts 2007 af gym elev3 (Slettet)
(3x+4y)dx + (4x-2y)dy =0
(3x+4y)dx = -(4x-2y)dy
(3x+4y) = -(4x-2y)(dy / dx)
(3x+4y)/ (-4x-2y)= (dy/dx)
herfra kan du benytte seperation af variable, som er følgende:
g(y)* h(x)= dy/dx
S [1/g(y)]dy = S [h(x) dx]
så du skal bare integrere
Svar #2
29. marts 2007 af sigmund (Slettet)
#0,
Skal du finde en potentialfunktion? Jeg har svaret dig i en anden tråd med titelen "Vektorligning".
Skal du finde en potentialfunktion? Jeg har svaret dig i en anden tråd med titelen "Vektorligning".
Skriv et svar til: Vanskelig Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
