Matematik
Excel Regneark
07. april 2007 af
Zutte (Slettet)
Er der en, der ved, hvordan man kan skrive denne formel ind i excel, så man kan lave et skema, hvor man indtasterne et tal, og så regner man excel selv tallet ud i formlen?
k_2n = sqrt(2 - sqrt(4 - (k_n)^2))
K_2n = 2K_n / (2 + sqrt(4 + (K_n)^2)
Det drejer sig om begge formler, men nu er det mere, hvordan man gør. Tak på forhånd.
k_2n = sqrt(2 - sqrt(4 - (k_n)^2))
K_2n = 2K_n / (2 + sqrt(4 + (K_n)^2)
Det drejer sig om begge formler, men nu er det mere, hvordan man gør. Tak på forhånd.
Svar #1
07. april 2007 af Madsst (Slettet)
Tryk på en celle og skrive "=", så kan du indtaste formler, som kan regnes ud. For kvadratrod x, brug x^(1/2). Sæt så parateserne rigtigt ellers virker det ikke.
Skriv et svar til: Excel Regneark
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
