Matematik

Vindmøller - til imorgen :) er total lost.

12. april 2007 af Skat1 (Slettet)
en vindmøllepark giver et år 32 mio. kWh.
i hele kommunen er elforbruget 128mio. KWh.
Hvor mange procent af kommunens elforbrug kan vindmølleparken levere??? hjælp her. hvordan renger jeg det ud?


Ligningen for kurven er:
E0(1+x-x2-x3):2 : der hvor jeg har skrevet x2 og x3, skal der understreges at jeg mener x i anden og x i tredje da jeg ikke ved hvordan man 2 og 3 så de står højt oppe ved x.


- Beregn værdien af E, når x = 0
- beregn værdien af E, når x = 0,6

fatter ikke hvordan jeg skal gøre.
håber i vil hjælpe:D
det vil være et stort hjælp.

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2007 af Nitrogen Triiodid (Slettet)

Er der noget jeg ikke fatter her? 32 som procent af 128...?

Anyway du skal ihvertfald skrive "x^2" altså "X opløftet i Anden". Så lidt kan jeg da hjælpe med :) Og ellers kan du lave Opløftning (ihvertfald i Word) med Ctrl og + for at "få den op" ;) - og ned igen. Men det virker åbentbart ikke her, ihvertfald ikke med Firefox

Svar #2
12. april 2007 af Skat1 (Slettet)

altså hvor mange % af kommunes elforbrug kan vindmølleparken levere? hvad forstår du ikke ved den+

tak ;) men du kan ikke beregne værdierne ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. april 2007 af Cashed (Slettet)

(32 / 128) * 100 = 25 % ??

Forstår ikke hvad du skal bruge din graf til??

Svar #4
13. april 2007 af Skat1 (Slettet)

jo det kan godt passe. tak for hjælpen :)
men kan du finde ud af den anden?

Skriv et svar til: Vindmøller - til imorgen :) er total lost.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.