Matematik
HJÆLP !!! ; STATISTIK -RETTET FEJL !
14. april 2007 af
MetteBirkmose (Slettet)
Har fået en opgave til en aflevering som hedder:
En fabrik fremstiller cylinderformede motorkomponenter. Fabrikken garanterer, at højst 5% af komponenterne er mere end 2 mm fra den ønskede diameter på µ mm. Fra målinger ved man, at diametrene er normalfordelt nf(µ,s (spredningen) ).
Bestem s (spredningen), når 1) µ = 25 , 2) µ = 15
På et senere tidspunkt ændres fabriksgarantien til, at højst 5% afviger mere end 10% fra µ.
Bestem s(spredningen ), når 3) µ = 25 , 4) µ = 15
Please hjælp, fatter ikke denne her opgave overhovedet ! Det er en aflevering til min gymnasielærer og har virkelig brug for hjælp til den !
En fabrik fremstiller cylinderformede motorkomponenter. Fabrikken garanterer, at højst 5% af komponenterne er mere end 2 mm fra den ønskede diameter på µ mm. Fra målinger ved man, at diametrene er normalfordelt nf(µ,s (spredningen) ).
Bestem s (spredningen), når 1) µ = 25 , 2) µ = 15
På et senere tidspunkt ændres fabriksgarantien til, at højst 5% afviger mere end 10% fra µ.
Bestem s(spredningen ), når 3) µ = 25 , 4) µ = 15
Please hjælp, fatter ikke denne her opgave overhovedet ! Det er en aflevering til min gymnasielærer og har virkelig brug for hjælp til den !
Svar #1
14. april 2007 af Madsst (Slettet)
Ja sådan en opgave fortjener næsten flere tråde. Men jeg har lige svaret dig i den anden du lavede...
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=330866
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=330866
Skriv et svar til: HJÆLP !!! ; STATISTIK -RETTET FEJL !
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
