Matematik
Procent - Skal opfriskes
16. april 2007 af
Yaro Yaro (Slettet)
Nogle der kan give mig formlen for hvordan jeg finder ud af hvor mange 100% er =.
Eksempel:
13.6% er alle børnene er rødhårede. Det vil sige at 503 børn er rødhårede.
Hvordan finder jeg ud af hvor mange børn der er med i undersøgelsen.
Den er fuldkommen væk.
Eksempel:
13.6% er alle børnene er rødhårede. Det vil sige at 503 børn er rødhårede.
Hvordan finder jeg ud af hvor mange børn der er med i undersøgelsen.
Den er fuldkommen væk.
Svar #1
16. april 2007 af Esbenps
Hvis 13.6% af x er rødhårede, hvor x er antal børn totalt, så ved du, at
0.136*x = 503,
da du får at vide, at 503 svarer til 13.6%. Regn selv videre herfra :-)
0.136*x = 503,
da du får at vide, at 503 svarer til 13.6%. Regn selv videre herfra :-)
Svar #2
16. april 2007 af Madsst (Slettet)
Hvis 503 børn er 13,6 % af alle børn, så er 503/13,6 1 % af alle børn og 100 * 503/13,6 er alle børn...
Svar #3
16. april 2007 af Yaro Yaro (Slettet)
Tusind tak for svarerne. Havde set den mange gange før. Det må være solstik.
Skriv et svar til: Procent - Skal opfriskes
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
