Matematik
Diff.lignigng - Forlængelse
19. april 2007 af
Panthers88 (Slettet)
Hey derude..
I forlængelse af denne opgave..
En person udsættes for radioaktiv stråling i en periode på 30 døgn. Den strålingsdosis, personen pr. tidsenhed, kaldes dosishastigheden og er bestem ved:
d(t)=300*e^-0,0255*t , hvor t(døgn) er tiden regnet fra periodens begyndelse, og d(t) (mikrogray pr. døgn) er dosishastigheden.
Beregn den samlede strålingsdosis, som personen modtager i løbet af de 30 døgn.
Er det så bare S(30 til 0)d(t) dt ???
På forhånd - MANGE TAK
I forlængelse af denne opgave..
En person udsættes for radioaktiv stråling i en periode på 30 døgn. Den strålingsdosis, personen pr. tidsenhed, kaldes dosishastigheden og er bestem ved:
d(t)=300*e^-0,0255*t , hvor t(døgn) er tiden regnet fra periodens begyndelse, og d(t) (mikrogray pr. døgn) er dosishastigheden.
Beregn den samlede strålingsdosis, som personen modtager i løbet af de 30 døgn.
Er det så bare S(30 til 0)d(t) dt ???
På forhånd - MANGE TAK
Svar #1
19. april 2007 af cute_tiger (Slettet)
det ville jeg mene, hvis grafen altså for alle værdier af x i intervallet er positiv, hvilken den er. Nedre grænse=0, øvre grænse=30
Skriv et svar til: Diff.lignigng - Forlængelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
