Engelsk
Engelsk Stil
19. april 2007 af
Anne_Khatrine (Slettet)
Hey er der ikke lige en der vil v;re s'd og rette min stil... har den ikke paa dansk.
The movie is about Eminem and his life, together with his friends and family. Who tries to survive in a real bad environment? He is living in a Trailer Park, with his little sister, his mum and her boy friend. It all starts with that Eminem is down at the shelter, the shelter is a kind of underground club, were rappers can come down every Friday and battle. The battle is something, were people can come up on a scene, and say a lot of nasty words to each other. When its Rabbits turn to rap, he just can’t rap, he doesn’t know why. He totally gets lost in his minds. When he comes home, he sees his mum in bed with her boy friend. Right there him getting very angry. It seems like he won’t to kick her boy friends ass.
I chose to make a characterises of Jimmy “Rabbit” Smith, because I mean that he is the most serious person. Every thing he does, he takes it serious, opposite his mum. When his mum get in trouble she don’t takes it serious, maybe it’s because, she is an alcoholic or something like that. He is not like the others in movie. Like his friends when they play “big”, Rabbit is only him self, he is not the “big guy”, and he doesn’t won’t to be the “big guy”. The others in the movie have a façade, and Rabbit don’t have that. He showing his true sites of him self, not the false one. Actually is Rabbit a very nice guy. But I think it’s his friend who makes Rabbit a little dangerous guy. he is also very patient and impatient at the same time. Like when his mum’s boy friend hit her, his mum saying to him that he don’t should say something to him. First time he listen and second time he don’t. And also there, were he is at the shelter, and some of the Afro Americans saying a lot of nasty things about him.
Jimmy also has a Job in a Car Company. But he doesn’t like it because, often he has to work overtime and that spoil his plans.
His big dream is to make his own Demo. The problem with that is that he cant, it’s not because that he don’t wont to or try to do it. But it’s because he have problem at home, with his friends, and especially when his girl friend gets pregnant.
There are many themes
There are many themes in this movie. One of the big themes is friendship. Because every time Jimmy gets in trouble, with his family or something else, his friend coming and support him with the help
Jimmy is a very clever person. He knows what to do, he have goals in his life. As I said he is not like the others. That’s make him a special person. He has many big chances, to full fill his dreams. The problems are that he needs money and his friend. If he forgot his friend a little bit, and that rap shit, then he will be able to full fill his dreams.
The movie is about Eminem and his life, together with his friends and family. Who tries to survive in a real bad environment? He is living in a Trailer Park, with his little sister, his mum and her boy friend. It all starts with that Eminem is down at the shelter, the shelter is a kind of underground club, were rappers can come down every Friday and battle. The battle is something, were people can come up on a scene, and say a lot of nasty words to each other. When its Rabbits turn to rap, he just can’t rap, he doesn’t know why. He totally gets lost in his minds. When he comes home, he sees his mum in bed with her boy friend. Right there him getting very angry. It seems like he won’t to kick her boy friends ass.
I chose to make a characterises of Jimmy “Rabbit” Smith, because I mean that he is the most serious person. Every thing he does, he takes it serious, opposite his mum. When his mum get in trouble she don’t takes it serious, maybe it’s because, she is an alcoholic or something like that. He is not like the others in movie. Like his friends when they play “big”, Rabbit is only him self, he is not the “big guy”, and he doesn’t won’t to be the “big guy”. The others in the movie have a façade, and Rabbit don’t have that. He showing his true sites of him self, not the false one. Actually is Rabbit a very nice guy. But I think it’s his friend who makes Rabbit a little dangerous guy. he is also very patient and impatient at the same time. Like when his mum’s boy friend hit her, his mum saying to him that he don’t should say something to him. First time he listen and second time he don’t. And also there, were he is at the shelter, and some of the Afro Americans saying a lot of nasty things about him.
Jimmy also has a Job in a Car Company. But he doesn’t like it because, often he has to work overtime and that spoil his plans.
His big dream is to make his own Demo. The problem with that is that he cant, it’s not because that he don’t wont to or try to do it. But it’s because he have problem at home, with his friends, and especially when his girl friend gets pregnant.
There are many themes
There are many themes in this movie. One of the big themes is friendship. Because every time Jimmy gets in trouble, with his family or something else, his friend coming and support him with the help
Jimmy is a very clever person. He knows what to do, he have goals in his life. As I said he is not like the others. That’s make him a special person. He has many big chances, to full fill his dreams. The problems are that he needs money and his friend. If he forgot his friend a little bit, and that rap shit, then he will be able to full fill his dreams.
Svar #1
19. april 2007 af mm :) (Slettet)
jeg ved ikke om det er for sent nu...
The movie is about Eminem's life with his friends and family, who are trying to survive in a very bad environment.
He is living in a Trailer Park with his little sister, her boyfriend, and his mum. The movie starts where Eminem is down at the shelter, which is a kind of underground club, were rappers can come down every Friday and battle. The battle is about people can coming up on a scene and saying a lot of nasty words to each other. When its Rabbit's (hvem er Rabbit?)turn to rap, he just can’t rap - he doesn’t know why. He totally gets lost in his mind. ( When he comes home he sees his mum in bed with her boy friend. Right there him getting very angry. It seems like he won’t to kick her boy friends ass. = det lyder ret forvirrende.. 1) hvem er rabbit? 2) er det hun-køn eller han-køn fordi det skifter mellem "him" and "her"...)
he= han
him= ham
his= hans
her= hendes
she = hun
I chose to make a characterises of Jimmy “Rabbit” Smith, because I mean that he is the most serious person. Every thing he does, he takes it seriously, contrary to his mum. When his mum gets in trouble she doesn't care about it. Perhaps because she's an alcoholic. He is not like the others in the movie. Like his friends when they play “big”, Rabbit is only himself, he is not the “big guy”, and he doesn’t wan’t to be the “big guy”. The others in the movie have a facade, and Rabbit doen’t have that. He shows his true side of himself and not a fake one one. Rabbit is actually a very nice guy. But I think it’s his friend who makes Rabbit a little dangerous guy. he is also very patient and impatient at the same time. Like when his mum’s boyfriend hit him, his mum adviced him not to retaliate. He listened the first time but didn't tolerate it the second time.
And alsow the shelter some of the Afro Americans saying a lot of nasty things to him, but he kept his head cool.
Jimmy also has a Job in a Car Company. But he doesn’t like it because he often has to work overtime and that spoils his plans.
His big dream is to make his own Demo. The problem with that is that he cant, it’s not because he doesn't make an effort, but it’s because he gets problems at home with his friends, and especially when his girlfriend gets pregnant.
There are many themes
There are many themes in this movie. One of the big themes is friendship. Because every time Jimmy gets in trouble with his family or something else, his friend comes and supports him.
Jimmy is a very clever person. He knows what to do, he have goals in his life. As I said he is not like the others. That makes him a special person. DSuring his life he gets many big chances to fullfill his dreams, but the lack of money and his friends got in his way. If he didn't spend so much time with his friends and that rap business (brug ikke slang i stile...), he would have been able to fulfill his dreams.
The movie is about Eminem's life with his friends and family, who are trying to survive in a very bad environment.
He is living in a Trailer Park with his little sister, her boyfriend, and his mum. The movie starts where Eminem is down at the shelter, which is a kind of underground club, were rappers can come down every Friday and battle. The battle is about people can coming up on a scene and saying a lot of nasty words to each other. When its Rabbit's (hvem er Rabbit?)turn to rap, he just can’t rap - he doesn’t know why. He totally gets lost in his mind. ( When he comes home he sees his mum in bed with her boy friend. Right there him getting very angry. It seems like he won’t to kick her boy friends ass. = det lyder ret forvirrende.. 1) hvem er rabbit? 2) er det hun-køn eller han-køn fordi det skifter mellem "him" and "her"...)
he= han
him= ham
his= hans
her= hendes
she = hun
I chose to make a characterises of Jimmy “Rabbit” Smith, because I mean that he is the most serious person. Every thing he does, he takes it seriously, contrary to his mum. When his mum gets in trouble she doesn't care about it. Perhaps because she's an alcoholic. He is not like the others in the movie. Like his friends when they play “big”, Rabbit is only himself, he is not the “big guy”, and he doesn’t wan’t to be the “big guy”. The others in the movie have a facade, and Rabbit doen’t have that. He shows his true side of himself and not a fake one one. Rabbit is actually a very nice guy. But I think it’s his friend who makes Rabbit a little dangerous guy. he is also very patient and impatient at the same time. Like when his mum’s boyfriend hit him, his mum adviced him not to retaliate. He listened the first time but didn't tolerate it the second time.
And alsow the shelter some of the Afro Americans saying a lot of nasty things to him, but he kept his head cool.
Jimmy also has a Job in a Car Company. But he doesn’t like it because he often has to work overtime and that spoils his plans.
His big dream is to make his own Demo. The problem with that is that he cant, it’s not because he doesn't make an effort, but it’s because he gets problems at home with his friends, and especially when his girlfriend gets pregnant.
There are many themes
There are many themes in this movie. One of the big themes is friendship. Because every time Jimmy gets in trouble with his family or something else, his friend comes and supports him.
Jimmy is a very clever person. He knows what to do, he have goals in his life. As I said he is not like the others. That makes him a special person. DSuring his life he gets many big chances to fullfill his dreams, but the lack of money and his friends got in his way. If he didn't spend so much time with his friends and that rap business (brug ikke slang i stile...), he would have been able to fulfill his dreams.
Skriv et svar til: Engelsk Stil
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
