Matematik
små matematik opgaver.
21. april 2007 af
Skat1 (Slettet)
reducer:
3*(5a-2b)-2b = 15b+4b
har jeg gjort det rigtigt?
(a-2)*(3+a) hvordan reducerer jeg den?
hvordan finder man kvadratrøden af 12?
Forholdet mellem 10 og 5?
1/2 - 2 - 50 - 5 hvordan skal man gøre deT?
håber nogle vil forklarer det til mig, da vi skal op i dem der færdigheds sæt, og vil have halvenden rigtigt til eksamen :) - 9. klasses niveau.
3*(5a-2b)-2b = 15b+4b
har jeg gjort det rigtigt?
(a-2)*(3+a) hvordan reducerer jeg den?
hvordan finder man kvadratrøden af 12?
Forholdet mellem 10 og 5?
1/2 - 2 - 50 - 5 hvordan skal man gøre deT?
håber nogle vil forklarer det til mig, da vi skal op i dem der færdigheds sæt, og vil have halvenden rigtigt til eksamen :) - 9. klasses niveau.
Svar #1
21. april 2007 af mathon
3*(5a-2b)-2b = 15b+4b NEJ
sqr(12)= sqr(4*3) = sqr(2^2*3) = sqr(2^2)*sqr(3) =2sqr(3)
10/5 = 2
sqr(12)= sqr(4*3) = sqr(2^2*3) = sqr(2^2)*sqr(3) =2sqr(3)
10/5 = 2
Svar #2
21. april 2007 af Skat1 (Slettet)
jeg forstår ikke hvordan man finder kvadratrøden af et tal?
Skriv et svar til: små matematik opgaver.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
