Matematik
Koordinatsystem
22. april 2007 af
ciel (Slettet)
I et koordinatsystem er en linje l givet ved ligningen
y = -a (x-3) + 5 , 0 < a < 5
Gør rede for, at arealet T(a) af den trekant, som i første kvadrant afgrænses af l og koordinatsystemets akser, kan udtrykkes ved:
T(a) = (3a + 5)^2 / 2a
Håber der er nogle der kan hjælpe... :)
y = -a (x-3) + 5 , 0 < a < 5
Gør rede for, at arealet T(a) af den trekant, som i første kvadrant afgrænses af l og koordinatsystemets akser, kan udtrykkes ved:
T(a) = (3a + 5)^2 / 2a
Håber der er nogle der kan hjælpe... :)
Svar #1
22. april 2007 af mathon
er besvaret
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=333821
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=333821
Svar #2
22. april 2007 af ciel (Slettet)
mathon:
Kunne ikke finde det andet indlæg jeg havde skrevet. Men tak for linket..
jeg har stilt endnu et spørgsmål på det andet indlæg..
mvh
Kunne ikke finde det andet indlæg jeg havde skrevet. Men tak for linket..
jeg har stilt endnu et spørgsmål på det andet indlæg..
mvh
Skriv et svar til: Koordinatsystem
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
