Matematik
Hjælp til differentiering!
22. april 2007 af
ElectrcBoogie (Slettet)
f(t)=9,4*sin(0,26*t+0,99)+17,0
f'(t)= ?
Hvem kan hjælpe?
f'(t)= ?
Hvem kan hjælpe?
Svar #3
22. april 2007 af ElectrcBoogie (Slettet)
?
Jeg er i tvivl om hvordan det gøres! Det er min aller sidste opgave!
Jeg er i tvivl om hvordan det gøres! Det er min aller sidste opgave!
Skriv et svar til: Hjælp til differentiering!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
