Matematik

ligning

23. april 2007 af Hannibal den store (Slettet)
Hej

har lige en ligning jeg har lidt problemer med at komme videre i. Den skal løses ved beregning, så ingen lommeregner.

(8x) / (e^x) = 2x

Tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2007 af Lusker (Slettet)

Løsning:

(8x)/(e^x) = 2x

8x = 2x(e^x)

4 = e^x

LN(4) = x

Svar #2
23. april 2007 af Hannibal den store (Slettet)

tusind tak :)

Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.