Matematik

isoler n

24. april 2007 af white_angel (Slettet)
Isoler n i formlen s=5(n-4)+r

hjælp!

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2007 af PinQoo (Slettet)

hvad er dit bud?

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. april 2007 af Riemann

prøv at start med at opløse parentesen

Svar #3
24. april 2007 af white_angel (Slettet)

n=s/5-20+r?

Brugbart svar (0)

Svar #4
24. april 2007 af Lusker (Slettet)

Nej, det er ikke helt korrekt.
Løsningen er følgende:

s = 5(n-4)+r

s-r = 5(n-4)

(s-r)/5=n-4

((s-r)/5)+4 = n eller n = (s-r+20)/5

Skriv et svar til: isoler n

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.