Matematik
trekant
28. april 2007 af
thelife (Slettet)
hej
der er en trekant i min opg som står
trekanterne ABC og A1B1C1 er ensvinklede nogle af trekanternes mål fremgår af figuren
a bestem længden af siden B1C1 og længden af siden AB
hvilken formel skal jeg bruge endelige
der er en trekant i min opg som står
trekanterne ABC og A1B1C1 er ensvinklede nogle af trekanternes mål fremgår af figuren
a bestem længden af siden B1C1 og længden af siden AB
hvilken formel skal jeg bruge endelige
Svar #1
28. april 2007 af Lurch (Slettet)
i ensvinklede trekanter er forholdet mellem de "ens" sider i de to trekanter lige store. i treakant 1 er siderne a, b og c, og i trekant 2 er de a1, b1 og c1
a/a1 = b/b1 = c/c1
a/a1 = b/b1 = c/c1
Svar #2
28. april 2007 af thelife (Slettet)
altså hvis jeg skal bestem længden af siden B1C1 og længden af siden AB
skal man så sige at
B/A1
skal man så sige at
B/A1
Skriv et svar til: trekant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
