Matematik
Funktioner
29. april 2007 af
Cumano (Slettet)
Hej nogen der kan hjælpe mig med denne opg?
Opgaven lyder således:
To fuktioner f og g er bestemt ved:
f(x) = 1/4x^2 - x + 2
g(x) = 1/3x + 3
Løs ligningen f(x) = g(x).
Opgaven lyder således:
To fuktioner f og g er bestemt ved:
f(x) = 1/4x^2 - x + 2
g(x) = 1/3x + 3
Løs ligningen f(x) = g(x).
Svar #1
29. april 2007 af Romulus (Slettet)
Sæt de to funktioner lig hinanden:
1/4x^2-x+2 = 1/3x+3 <->
1/4x^2 - 4/3x -1 = 0
Så skal du bare løse den andengradsligning..
1/4x^2-x+2 = 1/3x+3 <->
1/4x^2 - 4/3x -1 = 0
Så skal du bare løse den andengradsligning..
Skriv et svar til: Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
