Matematik
tabel aflæsning???
29. april 2007 af
ASLAK (Slettet)
Er der nogle der kan komme med et hint til hvordan man laver opgave f i nedenstående link???
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer04/2004-8-1-UD.pdf?menuid=150560
Jeg tror den første integral skal laves på følgende måde:
F(4)-F(-2)=56-8=48
Kan det passe??
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer04/2004-8-1-UD.pdf?menuid=150560
Jeg tror den første integral skal laves på følgende måde:
F(4)-F(-2)=56-8=48
Kan det passe??
Svar #1
29. april 2007 af Lusker (Slettet)
Ja det mener jeg er korrekt og du skal så løse det andet integrale på samme måde, dog skal du lige huske at h(x)=g''(x), altså må stamfunktionen til h(x) være f(x), da f(x) = g'(x).
Skriv et svar til: tabel aflæsning???
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
