Matematik

areal af parallelogram..

29. april 2007 af ASLAK (Slettet)
jeg vil høre hvad de mener med det sidste del spørgsmål i opgave 2 i nedenstående link???

http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer04/2004-8-1-MED
.pdf?menuid=150560

det jeg ikke forstår er det tegn der står efter t..5???

Svar #1
29. april 2007 af ASLAK (Slettet)

ups ...her er det korrekte link:

http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer04/2004-8-1-MED.pdf?menuid=150560

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2007 af Mandelbrot (Slettet)

Det er et = tegn med en streg over. Det betyder "forskellig fra" eller "ikke ligmed". Så der står t er forskellig fra 5. Dermed kan t være t=R/{5}

Svar #3
30. april 2007 af ASLAK (Slettet)

kommer det så til at hedde:

vektor a * vektor b =10


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. april 2007 af mathon


A_par = |vektor_a x vektor_b| =

|vektor_a|*|vektor_b|*sin(v),

hvor
v er vinklen mellem vektor_a og vektor_b

Skriv et svar til: areal af parallelogram..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.