Matematik

help me

01. maj 2007 af razi (Slettet)
hvordan isolerer jeg s i denne ligning trin for trin?

A = 2 * kvrod(s*(s-kvrod(60^2+65^2)*(s-75,4)*(s-26,56))

Mange tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2007 af holretz (Slettet)

hvor har du dog fundet den..?

Du starter med at dividere med 2 på begge sider.
Så skal du kvadrere på begge sider.

Så skal du have reduceret kvadratroden af tallene 60^2+65^2..

prøv lige at gøre det først..

Svar #2
01. maj 2007 af razi (Slettet)

jeg har gjort det.. men forstår ik hvordan det kunne blive s = ((88,46) + (75,4)+(26,56))/2

vil baree vide hvordan man nåede frem til det? det er noget fra en opgave.

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2007 af holretz (Slettet)

Det kan det da hellet ikke, når der står A på den ene side...

send denne opgave til min mail: [email protected]

eller citer den her..

Svar #4
01. maj 2007 af razi (Slettet)

jeg har sendt det til din e-mail :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
01. maj 2007 af holretz (Slettet)

Kan ikke se den i min mail..

Svar #6
01. maj 2007 af razi (Slettet)

jeg har sendt igen. Ellers prøv at kigge i uønsket?

Brugbart svar (0)

Svar #7
01. maj 2007 af holretz (Slettet)

har fået den...

Svar #8
01. maj 2007 af razi (Slettet)

Okay..
Forstår du det?

Brugbart svar (0)

Svar #9
01. maj 2007 af holretz (Slettet)

Det er ikke så mystisk..s er slet ikke isoleret - s er en størrelse, der er defineret som s= ½*(a+b+c), hvor a, b og c er sidelængderne i trekanten. Den størrelse du så finder bruger du så i det lange udtryk...

Svar #10
01. maj 2007 af razi (Slettet)

mange tusinde tak :D.. nu er det hele meget mere klart :D

Skriv et svar til: help me

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.