Matematik
længde...
03. maj 2007 af
mm :) (Slettet)
I tegnefilmens barndom skulle en tegner på en uge kunne fremstille tegninger til 20 sekunder. Der skulle bruges 12 billeder pr. sekund.
en tegner fremstillede på en uge tegninger til en 30 fod lang filmstrimmel
hvad er længden i meter af en film der varer et minut?
1 fod = 0,3048
okay... jeg har regnet det ud således:
(60/20) (30*0,3048)= 27,432 meter?
hvordan regner jeg den ud rigtigt?
en tegner fremstillede på en uge tegninger til en 30 fod lang filmstrimmel
hvad er længden i meter af en film der varer et minut?
1 fod = 0,3048
okay... jeg har regnet det ud således:
(60/20) (30*0,3048)= 27,432 meter?
hvordan regner jeg den ud rigtigt?
Svar #1
03. maj 2007 af holretz (Slettet)
Det må da være rigtigt - det med de 12 billeder pr. sekund er bare for at sprede røg...
Skriv et svar til: længde...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
