Matematik
vektorer
05. maj 2007 af
martin232 (Slettet)
der er en vektor a og en vektor b:
/a/ = 20 ; /b/ = 10 ; vinkel (a,b)= 25grader
beregn vinklen mellem vektor a + b og a.
Kan det så ikke godt passe at jeg skal sige 20 * 10 * cos(25, for at få a + b?
/a/ = 20 ; /b/ = 10 ; vinkel (a,b)= 25grader
beregn vinklen mellem vektor a + b og a.
Kan det så ikke godt passe at jeg skal sige 20 * 10 * cos(25, for at få a + b?
Svar #2
05. maj 2007 af martin232 (Slettet)
fordi man kender længderne, og så har jeg fundet denne formel som passer til;)
Svar #3
05. maj 2007 af martin232 (Slettet)
en anden ting jeg også havde tænkt på var at finde kordinaterne, fordi så er der jo også en formel man kan bruge
Skriv et svar til: vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
