Matematik
Tolkning af tal
08. maj 2007 af
hiat (Slettet)
Varmeydelsen som funktion af temperaturen er givet ved funktionen
f(t) = 8,02*(t-20)^1,1, t > 20
Bestem f'(27) og giv en tolkning af dette tal.
---
f'(27) = 10,802\'(27-20)^{0,1} = 13,1
Men hvordan skal jeg give en tolkning af tallet??
f(t) = 8,02*(t-20)^1,1, t > 20
Bestem f'(27) og giv en tolkning af dette tal.
---
f'(27) = 10,802\'(27-20)^{0,1} = 13,1
Men hvordan skal jeg give en tolkning af tallet??
Svar #1
08. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)
Du starter med at skrive enheder, det er uhyre vigtigt i ligninger, så man ved, hvad man taler om.
Min gamle lærer på universitetet sagde altid:
"Jeg er ligeglad, om I har stykket rigtigt, bare i har husket enhederne.
V.h.
Erik Morsing.
Min gamle lærer på universitetet sagde altid:
"Jeg er ligeglad, om I har stykket rigtigt, bare i har husket enhederne.
V.h.
Erik Morsing.
Svar #2
08. maj 2007 af hiat (Slettet)
Sorry :)
Men der er ikke rigtig angivet enheder i opgaven. Det eneste man ved er, at f(t) er angivet i W/m^2 og t er angivet i celsius...
Men der er ikke rigtig angivet enheder i opgaven. Det eneste man ved er, at f(t) er angivet i W/m^2 og t er angivet i celsius...
Skriv et svar til: Tolkning af tal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
