LaTeX

Mathtype kan generere Latex-kode

09. maj 2007 af holretz (Slettet)
Bemærk at programmet Mathtype kan generere Latex-kode.
Man går ind under preferences og vælger translators.
I rullelisten derinde vælger man Latex. Den afkrydsningsboks, der hedder "include Mathtype - code" kan med fordel være uafkrydset, da man således undgår at få overført en masse unødvendig kode. Når man så copy-paster til dette sted, vil det kode man har skrevet dukke op som Latex-kode...

Svar #1
09. maj 2007 af holretz (Slettet)



Svar #2
09. maj 2007 af holretz (Slettet)




Svar #3
09. maj 2007 af holretz (Slettet)



Svar #4
09. maj 2007 af holretz (Slettet)




Svar #5
09. maj 2007 af holretz (Slettet)


Brugbart svar (2)

Svar #6
09. maj 2007 af Eva D. (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=342780

Brugbart svar (2)

Svar #7
24. maj 2007 af sveegaard (Slettet)

Orr, jeg vil også prøve :P


Brugbart svar (2)

Svar #8
24. maj 2007 af sveegaard (Slettet)


Brugbart svar (2)

Svar #9
24. maj 2007 af sveegaard (Slettet)

Skrammel

Brugbart svar (2)

Svar #10
18. juni 2007 af nubsedasse (Slettet)

$$
\eqalign{
& p(x) = x^3 - 3x + 1 \cr
& \cr
& f(x) = x^3 \vee g(x) = - 3x + 1 \cr
& \mathop {\lim f(x)}\limits_{h \to 0} = {{(x + h)^3 - x^3 } \over h} \cr
& \cr
& = {{(x + h)(x + h)^2 - x^3 } \over h} \cr
& = {{(x + h)(x^2 + 2h + h^2 ) - x^3 } \over h} \cr
& = {{x^3 + 2hx + xh^2 + hx^2 + 2h + h^3 - x^3 } \over h} \cr
& = {{2hx + 2h + xh^2 + hx^2 + h^3 } \over h} \cr
& = 2x + 2 + xh + x^2 + h^2 \cr
& = x^2 + 2x + 2 \cr
& \cr
& \mathop {\lim g(x) = }\limits_{h \to 0} {{ - 3(x + h) + 1 - ( - 3x + 1)} \over h} \cr
& = {{ - 3x - 3h + 1 + 3x - 1} \over h} \cr
& = - 3 \cr
& \cr
& = > \mathop {\lim }\limits_{h \to 0} p(x) = {{x^2 + 2x + 2} \over { - 3}} \cr}
$$

Brugbart svar (2)

Svar #11
19. juni 2007 af nubsedasse (Slettet)

Hvilken LaTeX kode skal der præcist oversættes til ?

Jeg har MathType 5c, og har følgende muligheder:

TeX -- AMS-LaTeX
TeX -- AMS-TeX
TeX -- LaTeX 2.09 and later
TeX -- Plain TeX

Brugbart svar (2)

Svar #12
19. juni 2007 af nubsedasse (Slettet)

% MathType!Translator!2!1!LaTeX.tdl!TeX -- LaTeX 2.09 and later!
\[
\begin{array}{l}
p(x) = x^3 - 3x + 1 \\
\\
f(x) = x^3 \vee g(x) = - 3x + 1 \\
\mathop {\lim f(x)}\limits_{h \to 0} = \frac{{(x + h)^3 - x^3 }}{h} \\
\\
= \frac{{(x + h)(x + h)^2 - x^3 }}{h} \\
= \frac{{(x + h)(x^2 + 2h + h^2 ) - x^3 }}{h} \\
= \frac{{x^3 + 2hx + xh^2 + hx^2 + 2h + h^3 - x^3 }}{h} \\
= \frac{{2hx + 2h + xh^2 + hx^2 + h^3 }}{h} \\
= 2x + 2 + xh + x^2 + h^2 \\
= x^2 + 2x + 2 \\
\\
\mathop {\lim g(x) = }\limits_{h \to 0} \frac{{ - 3(x + h) + 1 - ( - 3x + 1)}}{h} \\
= \frac{{ - 3x - 3h + 1 + 3x - 1}}{h} \\
= - 3 \\
\\
= > \mathop {\lim }\limits_{h \to 0} p(x) = \frac{{x^2 + 2x + 2}}{{ - 3}} \\
\end{array}
\]
% MathType!End!2!1!

Brugbart svar (2)

Svar #13
20. september 2007 af DeciMat (Slettet)

rumfang pyramidestub.

Brugbart svar (2)

Svar #14
20. september 2007 af DeciMat (Slettet)

% MathType!Translator!2!1!LaTeX.tdl!TeX -- LaTeX 2.09 and later!
% MathType!MTEF!2!1!+-
% feaagaart1ev2aaatCvAUfeBSjuyZL2yd9gzLbvyNv2CaerbuLwBLn
% hiov2DGi1BTfMBaeXatLxBI9gBaerbd9wDYLwzYbItLDharqqtubsr
% 4rNCHbGeaGqiVCI8FfYJH8YrFfeuY-Hhbbf9v8qqaqFr0xc9pk0xbb
% a9q8WqFfeaY-biLkVcLq-JHqpepeea0-as0Fb9pgeaYRXxe9vr0-vr
% 0-vqpWqaaeaabiGaciaacaqabeaadaqaaqaaaOqaamaakaaabaGaam
% OyamaaCaaaleqabaGaaGOmaaaakiabgkHiTiaaisdacaWGHbGaam4y
% aaWcbeaaaaa!3B50!
\[
\sqrt {b^2 - 4ac}
\]
% MathType!End!2!1!
rumfang pyramidestub

Brugbart svar (2)

Svar #15
20. september 2007 af DeciMat (Slettet)

% MathType!MTEF!2!1!+-
% feaagaart1ev2aaatCvAUfeBSjuyZL2yd9gzLbvyNv2CaerbuLwBLn
% hiov2DGi1BTfMBaeXatLxBI9gBaerbd9wDYLwzYbItLDharqqtubsr
% 4rNCHbGeaGqiVCI8FfYJH8YrFfeuY-Hhbbf9v8qqaqFr0xc9pk0xbb
% a9q8WqFfeaY-biLkVcLq-JHqpepeea0-as0Fb9pgeaYRXxe9vr0-vr
% 0-vqpWqaaeaabiGaciaacaqabeaadaqaaqaaaOqaamaaxababaGaci
% iBaiaacMgacaGGTbaaleaacaWG4bGaeyOKH4QaeyOhIukabeaakmaa
% bmaabaqbaeqabiGaaaqaaiaadggadaWgaaWcbaGaaGymaiaaigdaae
% qaaaGcbaGaamyyamaaBaaaleaacaaIXaGaaGOmaaqabaaakeaacaWG
% HbWaaSbaaSqaaiaaikdacaaIXaaabeaaaOqaaiaadggadaWgaaWcba
% GaaGOmaiaaikdaaeqaaaaaaOGaayjkaiaawMcaaaaa!4935!
\[
\mathop {\lim }\limits_{x \to \infty } \left( {\begin{array}{*{20}c}
{a_{11} } & {a_{12} } \ {a_{21} } & {a_{22} } \\end{array}} ight)
\]

Brugbart svar (2)

Svar #16
20. september 2007 af DeciMat (Slettet)

Ok. det virker ikke.

<equation\mathop {\lim }\limits_{x \to \infty }

Skriv et svar til: Mathtype kan generere Latex-kode

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.