Matematik

Ligning

09. maj 2007 af Misser (Slettet)
dy/dx = -3,5*kvadratrod y

Er der nogle der ved hvordan jeg differentiere den???

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2007 af Mimical (Slettet)

Skriv evt. kvadratrod y som y^1/2

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2007 af mathon


...mener du ikke: "hvordan jeg integrerer den???"

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2007 af peter lind

skriv ligningen som
dy/y^1/2 = dx og integrer.

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. maj 2007 af mathon


løsning af dy/dx = -3,5*kvadratrod y

se
dy/dx = -3,5*kvadratrod y

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. maj 2007 af mathon


se
http://peecee.dk/?id=44576

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.