Matematik
let mat!!!
10. maj 2007 af
Nørden12345 (Slettet)
forklar sammenhæng mellem grafer for eksponentialfunktioner med reciprokke grundtal...
forstår ikke helt.. !spejlvendt i y-aksen?=
forstår ikke helt.. !spejlvendt i y-aksen?=
Svar #2
10. maj 2007 af Sansnom (Slettet)
f(x)=a^x og g(x)=(1/a)^x = a^-x
Brug det til at vise, at de er spejlinger af hinanden omkring y-aksen. Det er et argument på en linie.
Brug det til at vise, at de er spejlinger af hinanden omkring y-aksen. Det er et argument på en linie.
Svar #3
10. maj 2007 af Madsst (Slettet)
#0 Hvis det er "let mat", hvorfor har du så brug for at spørge. Åndsvag titel...
Skriv et svar til: let mat!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
