Matematik
Hvem kan isolerer Y
11. maj 2007 af
Lars Valentin (Slettet)
Hej,
Her er en lidt specielopgave med at isolerer Y, hvem kan hjælpe.
(((X+52)^1,803))/(70))+(((Y)^1,803))/(33,21))= 1
Her er en lidt specielopgave med at isolerer Y, hvem kan hjælpe.
(((X+52)^1,803))/(70))+(((Y)^1,803))/(33,21))= 1
Svar #1
11. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)
Her:
y=(-0,474*(x+52)^1.083+33.21)^(1000/1803)
V.h.
Erik Morsing.
y=(-0,474*(x+52)^1.083+33.21)^(1000/1803)
V.h.
Erik Morsing.
Skriv et svar til: Hvem kan isolerer Y
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
