Matematik

ligning igen

13. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)
hej

her er en ligning som jeg har løst




2(x+1)+7=2x+9

2x+2+7=2x+9

2x-2x+2+7=2x+9-2x

2+7=2x+9-9-2x

2+7-9=2x-2


0=0

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2007 af Madsst (Slettet)

Og så? Ville du bare blære dig? ;-)

Svar #2
13. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)

hvad nej det er omvendt kan ik finde ud af at løse ligninger om i ville se om det er rigtig måde jeg har gjort det på. får de siger jeg er lidt systematisk når jeg løser ligning derfor øver jeg mig til eksamen så jeg ik laver fejl som altid gør i ligninger

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2007 af ibibib (Slettet)

Den er korrekt. Der mangler dog et x i næstsidste linje.
Hvad er løsningen til ligningen?

Svar #4
13. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)

hvad mener du med løsningen

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. maj 2007 af ibibib (Slettet)

Du skriver selv: her er en ligning som jeg har løst.



Svar #6
13. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)

jeg mente om i ville kigge på det og kig på min mellemregnig for tit laver jeg fejl i min mellemregning også

Brugbart svar (0)

Svar #7
13. maj 2007 af LiseKirstine (Slettet)

synes det er flot :)

Brugbart svar (0)

Svar #8
13. maj 2007 af Madsst (Slettet)

Det der spørges til i #5 er hvad x skal være for at x løser ligningen. Du ender med at finde at 0=0. Hvad kan du derfra slutte om værdier af x der opfylder ligningen?

Brugbart svar (0)

Svar #9
14. maj 2007 af DanielPetersen (Slettet)

Men #0 ligningen eksisterer..

Skriv et svar til: ligning igen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.