Matematik
ligning
13. maj 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hej
om der er nogen der vil kigge på den her ligning
1/2x - 8 = -3(1/2x+2)
0,5x-8=-1,5x+6
0,5x - 8+8 =-1,5x+6+8
0,5x=-1,5x+6+8+1,5x
0,5x+1,5x=6+8
1,5x=14
14/1,5x=9,33
om der er nogen der vil kigge på den her ligning
1/2x - 8 = -3(1/2x+2)
0,5x-8=-1,5x+6
0,5x - 8+8 =-1,5x+6+8
0,5x=-1,5x+6+8+1,5x
0,5x+1,5x=6+8
1,5x=14
14/1,5x=9,33
Svar #1
13. maj 2007 af -Zeta- (Slettet)
(1/2)x - 8 = -3(1/2x+2)
(1/2)x - 8 = -(3/2)x - 6
(1/2)x + (3/2)x = 8 - 6
(4/2)x = 2
2x = 2
x = 1
(1/2)x - 8 = -(3/2)x - 6
(1/2)x + (3/2)x = 8 - 6
(4/2)x = 2
2x = 2
x = 1
Svar #3
14. maj 2007 af -Zeta- (Slettet)
#2.
Det skal man også, og det har jeg også gjort.
(1/2)x - 8 = -3(1/2x+2)
8 plusses på begge sider:
(1/2)x - 8 = -3(1/2x+2) + 8
Det skal man også, og det har jeg også gjort.
(1/2)x - 8 = -3(1/2x+2)
8 plusses på begge sider:
(1/2)x - 8 = -3(1/2x+2) + 8
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
