Matematik

Ligning

14. maj 2007 af Lisa02 (Slettet)
Hvordan laver man sådan en ligning:

1,5x-11 = x-1


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2007 af Mimical (Slettet)

Isolér x'erne på den ene side af lighedstegnet og find x

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. maj 2007 af o2-Princess (Slettet)

Jeg tror det er sådan:

1,5x -11 = x-1

1,5x = x-1+11

-x + 1,5x = -1+11

1/2 x = 10

1/2 * 2 = x

10 * 2 = 20

x = 20

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.