Matematik
Ligning
14. maj 2007 af
puffersystem (Slettet)
Hvad er udregningen på denne her:
(a+3)i anden
(ved altså ikke hvordan man skriver i anden på computeren)
(a+3)i anden
(ved altså ikke hvordan man skriver i anden på computeren)
Svar #2
14. maj 2007 af Lisa02 (Slettet)
man skriver det således:
a+3^2
Jeg ved det ikke, men tror det er 9a
Da 3^2 = 9
Så plusser du a'et ----> 9a
a+3^2
Jeg ved det ikke, men tror det er 9a
Da 3^2 = 9
Så plusser du a'et ----> 9a
Svar #5
14. maj 2007 af peter lind
Brug reglen for kvadratet på en 2 ledet størrelse:
(a+b)^2 = a^2+2a*b+b^2 med b=3 i denne opgave
(a+b)^2 = a^2+2a*b+b^2 med b=3 i denne opgave
Svar #6
16. maj 2007 af o2-Princess (Slettet)
Jeg tror det er sådan her:
(a+3)^ =
(a+3)*(a+3) =
a^ + 3a + 3a + 9 =
a^ + 6a + 9.
Så kan den ikke reduceres mere.
(a+3)^ =
(a+3)*(a+3) =
a^ + 3a + 3a + 9 =
a^ + 6a + 9.
Så kan den ikke reduceres mere.
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
