Matematik

ligning

14. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)
hej

er der nogen der vil løse den her til mig får jeg får en anden resultatet den skal rigtig give 5


3(x+1) +4=27-x







Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2007 af Romulus (Slettet)

3(x+1)+4 = 27-x
3x+3+4 = 27-x
4x = 20
x = 5

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2007 af Miffi (Slettet)

4x + 7 = 27
4x = 20
x = 5

Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.