Matematik

Ligning.

14. maj 2007 af puffersystem (Slettet)
hvad er udregningen og facit??

x-9= 1/2x -11

får det til x=-10 men det er forkert. :s

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2007 af KatieXH (Slettet)

11-9=1/2x-x

2=-1/2x

x=-4

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2007 af -Zeta- (Slettet)

x - 9 = (1/2)x - 11

Gang igennem med 2.

2x - 18 = x - 22

Isoler x'erne.

2x - x = 18 - 22

Reducer.

x = -4

Svar #3
14. maj 2007 af puffersystem (Slettet)

Tusind tak KatieXH & -Zeta-

Skriv et svar til: Ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.