Matematik
linjer
14. maj 2007 af
KME89 (Slettet)
nogen der vil hjælpe...
Hvordan løser jeg denne opg?
Linjen Lk med ligningen:
kx-3y=10
er parallel med linjen
m:y=2x+4.
bestem k.
Hvordan løser jeg denne opg?
Linjen Lk med ligningen:
kx-3y=10
er parallel med linjen
m:y=2x+4.
bestem k.
Svar #1
14. maj 2007 af mathon
kx - 3y = 10
3y = kx - 10
y = (k/3)*x - 10/3
samme hældningstal
(k/3) = 2
k = 6
Svar #2
14. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)
k(x)=6+22/x
Du har 2 ligninger med 3 ubekendte. For at kunne løse den explicit skal du have lige så mange ligninger som der er ubekendte. Men du kan vælge at udtrykke k ved x.
V.h.
Erik Morsing.
Du har 2 ligninger med 3 ubekendte. For at kunne løse den explicit skal du have lige så mange ligninger som der er ubekendte. Men du kan vælge at udtrykke k ved x.
V.h.
Erik Morsing.
Skriv et svar til: linjer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
