Matematik
procent
15. maj 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hej
der står y=225000 .x^-0,5
hvor mange procent ville det årlig antal kræftdødsfald være mindre hvis det daglig indtag af frugt og grønt var 20% større
er det sådan
1,20^-0,5=-8,7
min reulstat er 8,7 hvorofr er det forkert
der står y=225000 .x^-0,5
hvor mange procent ville det årlig antal kræftdødsfald være mindre hvis det daglig indtag af frugt og grønt var 20% større
er det sådan
1,20^-0,5=-8,7
min reulstat er 8,7 hvorofr er det forkert
Svar #1
15. maj 2007 af iB (Slettet)
Dit indlæg er lidt svært at tyde, bla. fordi du ikke fortæller hvad x og y er for nogle størrelser.
Alligevel: Udvælg dig to x-værdier, hvor den ene er 20% større end den anden, og se så på den %-vise ændring i y
Alligevel: Udvælg dig to x-værdier, hvor den ene er 20% større end den anden, og se så på den %-vise ændring i y
Skriv et svar til: procent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
