Matematik

ligninger med to ubekendte

15. januar 2003 af rasmusaagaard (Slettet)
Jeg har en afleverings opgave som jeg ikke kan finde noget information om i hverken lærebog eller formelsamling. Opgaven lyder således:

p⁴ + q⁴ = 7
p₃ + q₃ = 5

Håber der er nogle der kan hjælpe.

Aagaard

Svar #1
15. januar 2003 af rasmusaagaard (Slettet)

p^4 + q^4 = 7
p^3 + q^3 = 5

Skriv et svar til: ligninger med to ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.