Matematik
areal af trekant
23. maj 2007 af
omallycat (Slettet)
Der er to trekanter som opfylder at: TREKANT1 A=50 B=73,2 C=56,8 a=2,4 og b=3,0 c=2,6. TREKANT2 A=50 B=106,8 C=23,2 a=2,4 b=3,0 c=1,2
Er der nogen der vil prøve at regne arealerne ud for de to trekanter? Da jeg via formlen T=0,5h*a ikke får det rigtige resultat.
Er der nogen der vil prøve at regne arealerne ud for de to trekanter? Da jeg via formlen T=0,5h*a ikke får det rigtige resultat.
Svar #1
23. maj 2007 af mathon
T1: 2s = 3+2,4+2,6 A=sqr[s*(s-a)(s-b)(s-c)]
T2: 2s = 3+2,4+1,2 A=sqr[s*(s-a)(s-b)(s-c)]
T2: 2s = 3+2,4+1,2 A=sqr[s*(s-a)(s-b)(s-c)]
Svar #3
23. maj 2007 af Romulus (Slettet)
Det er Herons formel..
Kig her:
http://da.wikipedia.org/wiki/Herons_formel
Kig her:
http://da.wikipedia.org/wiki/Herons_formel
Skriv et svar til: areal af trekant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
