Matematik
differencial ligning
24. maj 2007 af
hoppus (Slettet)
jeg har problemer med opgave 5 i dette opgave sæt...det er (foreløbig) kun den første, hvor man skal finde en forskrift for N.
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer06/syge06/2006-8-5_MED.pdf
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer06/syge06/2006-8-5_MED.pdf
Svar #3
24. maj 2007 af ibibib (Slettet)
Starten er
S 1/y dy = S 1/sqrt(t²+1) dt + k
ln y = ln(t+sqrt(t²+1)) + k
S 1/y dy = S 1/sqrt(t²+1) dt + k
ln y = ln(t+sqrt(t²+1)) + k
Skriv et svar til: differencial ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
