Matematik
ligning for tangentplan
25. maj 2007 af
hoppus (Slettet)
jeg skal finde en ligning for et tangentplan, jeg ved om kuglen:
(x-2)^2 + (y-3)^2 + (z-0)^2= 25
C (2,3,0) r=5
tangetplanen er tanget i p(2,6,4)
hvordan finder man en ligning...jeg har prøvet med distformlen også isolere d, men der kommer nogle meget mærkelige ta, så jeg tror ikke det er rigtigt...
(x-2)^2 + (y-3)^2 + (z-0)^2= 25
C (2,3,0) r=5
tangetplanen er tanget i p(2,6,4)
hvordan finder man en ligning...jeg har prøvet med distformlen også isolere d, men der kommer nogle meget mærkelige ta, så jeg tror ikke det er rigtigt...
Skriv et svar til: ligning for tangentplan
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
