Matematik
Projektion af c på a er lig med 2a
27. maj 2007 af
cit (Slettet)
Vektor a = (2)
(6)
b = (4)
(5)
c = (10)
(k)
OPGAVEN:
Bestemmelse af k, således at projektionen af c på a er 2a..
vektor c på a = (c (prikket med) a / [a]^2) * vektor a
10 . 2
k 6 * (2) (4)
divideret med (6) = (12)
40
26k (2) (4)
divideret med * (6) = (12)
40
(6)
b = (4)
(5)
c = (10)
(k)
OPGAVEN:
Bestemmelse af k, således at projektionen af c på a er 2a..
vektor c på a = (c (prikket med) a / [a]^2) * vektor a
10 . 2
k 6 * (2) (4)
divideret med (6) = (12)
40
26k (2) (4)
divideret med * (6) = (12)
40
Svar #2
27. maj 2007 af cit (Slettet)
men hvordan finder jeg k-værdien? den metode jeg har brugt giver ikke en brugbar k-værdi
Svar #3
27. maj 2007 af ibibib (Slettet)
Jeg kan ikke gennemskue din opstilling :)
a·c/|a|²= 2
(20+6k)/40 = 2
...
k = 10
a·c/|a|²= 2
(20+6k)/40 = 2
...
k = 10
Svar #4
27. maj 2007 af cit (Slettet)
((20+6k)/40) * vektor a = 2 * vektor a
Skal ligningen ikke se sådan ud?
Skal ligningen ikke se sådan ud?
Skriv et svar til: Projektion af c på a er lig med 2a
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
