Matematik

Dif. ligning

28. maj 2007 af Physed (Slettet)
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer05/MED0583SF.pdf opgave seks i det her opgavesæt kan jeg bare ikke finde dif. ligningen til jeg kiggede i formelsamlingen og den burde være af formen
y=a*y(M-y) men har set en løsning hvor den ser anderledes ud hmmn det ret neder har kun haft en 2 timer med dif. ligninger fordi vi slap ud for timer:( ved ik føler mig ret blank

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2007 af ibibib (Slettet)

Det er den korrekte formel.
a = 4.0644·10^-6
og M = 66750.

Skriv et svar til: Dif. ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.