Matematik

3. GRADSPOL.. ?? HJÆLP NU:D

28. maj 2007 af prinsesse11 (Slettet)
Hvordan løser man et 3.gradspolynomium?

fx: p(x) = x3 + 4x2 + x - 6

; )

Svar #1
28. maj 2007 af prinsesse11 (Slettet)

HOV: x^3 + 4x^2 + x -6

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2007 af ibibib (Slettet)

Man kan ikke løse polynomier. Man kan løse ligninger. Hvis du vil løse en 3.gradsligning uden CAS skal du først gætte en løsning (gæt på x=1) og derefter lave polynomiers division.

Svar #3
28. maj 2007 af prinsesse11 (Slettet)

hvad skal man lave pol div. med?

Hvad betyder CAS? :)

tak

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. maj 2007 af peter lind

x-roden

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. maj 2007 af ibibib (Slettet)

CAS er en grafregner eller et PC program.

Når du har gættet på x=1 skal du lave divisiob med x-1. Hvis du har gættet rigtigt går divisionen op.

Skriv et svar til: 3. GRADSPOL.. ?? HJÆLP NU:D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.