Matematik
Opgave 3 maj 2005
28. maj 2007 af
Niels007 (Slettet)
Har lidt problemer med sidste delopgave under opgave 3. Hvor man skal bestemme arealet af trekanten. Problemet er at mine krydsprodukter giver 0. Linket ses her:http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer05/MED0581SF.pdf
Svar #2
28. maj 2007 af The nørd (Slettet)
AC kryds med AB=
(6.4*0)-(7.2*12.8)=-92.16
(7.2*0)-(-3.2*0)=0
(-3.2*12.8)-(6.4*0)=-40.96
dvs arealet ser således ud
1/2*kvadratrod(-92.16^2+0^2+-40.96^2)=50.43
(6.4*0)-(7.2*12.8)=-92.16
(7.2*0)-(-3.2*0)=0
(-3.2*12.8)-(6.4*0)=-40.96
dvs arealet ser således ud
1/2*kvadratrod(-92.16^2+0^2+-40.96^2)=50.43
Svar #3
28. maj 2007 af Niels007 (Slettet)
Ups linkede til den forkerte opgave..
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer05/syge05/MED0585SF.pdf
er den rigtige..
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer05/syge05/MED0585SF.pdf
er den rigtige..
Skriv et svar til: Opgave 3 maj 2005
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
