Matematik
Skæringspunkter med første-aksen
28. maj 2007 af
Blondiiinen (Slettet)
Hej allesammen!
Håber I kan hjælpe mig med denne opgave:
I et koordinatsystem i planen bevæger et punkt P(x,y) sig, således at der til tidspunktet t gælder:
x=e^2t
y=(t^2)-t
Bestem koordinatsættet til hvert af banekurvens skæringspunkter med førsteaksen.
Jeg forstår ikke helt hvad jeg skal gøre her :S
På forhånd tak!
Håber I kan hjælpe mig med denne opgave:
I et koordinatsystem i planen bevæger et punkt P(x,y) sig, således at der til tidspunktet t gælder:
x=e^2t
y=(t^2)-t
Bestem koordinatsættet til hvert af banekurvens skæringspunkter med førsteaksen.
Jeg forstår ikke helt hvad jeg skal gøre her :S
På forhånd tak!
Svar #1
28. maj 2007 af MissiMissy (Slettet)
hvis du skal finde skæring med førsteaksen eller x-aksen så skal du løse y=0
Skriv et svar til: Skæringspunkter med første-aksen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
